Top

Argan oil shampoo 250 ML

  • Argan oil shampoo 250 ML
14,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Argan oil shampoo

 

Argan Olie  is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de Argania Spinosa groeien.Voelt heerlijk zacht aan en geeft aan aangename geur.
Argan Olie is zeldzaam. Ooit bedekte de Arganboom Noord Afrika maar nu is hij een bedreigde boomsoort volgens Unesco, die alleen nog maar voorkomt in het zuidwesten van Marokko en een deel van Algerije.
Er bestaan nog maar 20 miljoen Argan bomen die zich te weer stellen tegen de oprukkende woestijn. De lokale bevolking is arm maar omdat ze de waarde van de boom onderkennen wordt hij beschermd. Argan Olie is daarmee een zeer zeldzame plantaardige olie met de bijnaam " vloeibaar Marokkaans goud "
Argan Olie bevat een grote hoeveelheid essentiële vetzuren, waaronder linolzuur ( Omega-6).
De PSH Argan Olie Shampoo vloeibaar goud voor de huid en vacht van de uw hond, vloeit samen met het haar van uw hond, hydraterend van de wortels naar de uiteinden.
Het is speciaal geformuleerd om te vernieuwen, te hydrateren en voeden van droog, dof, en/of fragiel haar. Z'n verbeterende formule bevat een anti-fris component die langdurig verzacht, kroes en krullen en te veel volume voorkomt en het geeft een vloeiende natuurlijke vacht.
Het aanbrengen op kale gebieden voorkomt een rode huid waardoor weer haargroei kan plaatsvinden.
250 ml fles

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code