Top

Argan oil mask 250ML

  • Argan oil mask 250ML
15,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Argan olie mask

 

Argan Oil is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de Argani Spinosa groeien. Argan Oil  is zeldzaam. En voelt zacht aan.
Ooit bedekte deze boom Noord Afrika maar nu is hij een bedreigde diersoort die alleen nog maar voorkomt in het zuidwesten van Marokko en een deel van Algerije.
Er bestaan nog maar 20 miljoen Argan bomen die zich te weer stellen tegen de oprukkende woestijn. De lokale bevolking is arm maar omdat ze de waarde van de boom onderkennen wordt hij beschermd. Argan Oil is daarmee een zeer zeldzame plantaardige olie met de bijnaam " vloeibaar Marokkaans goud "
Argan Olie bevat een grote hoeveelheid aan essentiële vetzuren, waaronder linolzuur ( Omega 6) De PSH Argan Oil Mask "vloeibaar goud " voor de huid en de vacht van uw hond, vloeit samen met het haar van uw hond, hydraterend  van de wortels naar de uiteinden. Speciaal geformuleerd om te vernieuwen, te hydrateren en voeden van droog, dof en/of fragiel haar. Zijn herstellende formule bevat een Anti-fris  component die langdurig verzacht, kroes en krullen en te veel volume voorkomt, het geeft een vloeiende, natuurlijke vacht. Het aanbrengen op kale gebieden voorkomt ruwe en rode huid waardoor weer haargroei kan plaatsvinden.
250 ml fles

 

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code