Top

Vetericyn All Animal Oorzorg - Reinigt & Beschermt - 120 mL

  • Vetericyn All Animal Oorzorg - Reinigt & Beschermt - 120 mL
17,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Vetericyn® All Animal Oorzorg - Reinigt & Beschermt - 120 mL

Vetericyn® All Animal Oorzorg - Reinigt & Beschermt - 120 mL 

- De Nr 1 en meest verkochte verzorgingsproducten in de VS. 

- Aanbevolen door Dierenartsen & Cesar Millan.

Vetericyn® Oorzorg is een effectieve en innovatieve plaatselijke oplossing ter verzorging van de oren. Te gebruiken om de oren te reinigen en te kalmeren. Deze oplossing is vrij van steroïden en antibiotica, niet giftig en hoeft niet nagespoeld te worden. Vetericyn® oorzorg is pH-neutraal, waardoor het niet prikt bij het aanbrengen. 

Toepassingen: Voor de verzorging en hygiëne van geïrriteerde oren bij alle soorten dieren. Te gebruiken om slijmafscheiding en andere uitstoot weg te wassen. Vetericyn® Oorzorg ondersteund de conditie van het oor. 

Gebruiksaanwijzing: Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied. Afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn® royaal aan. Spoel de oren voorzichtig met Vetericyn®. Breng twee keer per dag aan, totdat het aangedane gebied hersteld is. Naspoelen is niet nodig. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen en dopingvrij. 

Waarschuwingen: Alleen voor uitwendig gebruik. Onderbreek het gebruik als de kwaal verergert en neem contact op met uw dierenarts. Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Veilig in het geval van oplikken door het dier. Niet geschikt om te injecteren. Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes. 

Bewaaradvies: Bewaar op kamertemperatuur en buiten direct zonlicht of warmte. NIET LATEN BEVRIEZEN, daardoor kan het product zijn werking verliezen. Na gebruik de verpakking verzegelen of afsluiten.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code