Top

The green feeder

  • The green feeder
28,95
Verwachte levertijd: 1 dag


The Green Feeder is een revolutionaire manier om de maaltijd van uw hond, om te zetten in een uitdagend spel. Door uw hond te laten eten uit The Green Feeder, laat uw uw hond “spelen” met zijn eten. Waardoor de hond plezier krijg in het eten, en doordat hij niet snel kan eten is het ook goed voor zijn spijsvertering. Bijkomende voordelen zijn dat de hond minder kans maakt op braken, kokhalzen, gas in zijn darmen en boeren. Dit resulteert in een vrolijke en gezonde hond.

The Green Feeder is ontworpen op zo’n manier dat alle honden er gebruik van kunnen maken, en dat het ook voor alle honden nuttig is. Ongeacht het gewicht of ras, The Green Feeder is ideaal voor uw hond! The Green Feeder is gemaakt van hard plastic en kan daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden. The Green Feeder is eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.

De werking van The Green Feeder.

De werking van The Green Feeder is heel simpel en eenvoudig. Uw strooit het gewenste hoeveelheid brokken tussen The Green Feeder en laat uw hond erop los. U zult zien dat uw hond niet bij de brokken kan, en de brokken dus met zijn tong naar de zijkant duwt. Hier zijn de “grasbladen” lager waardoor hij nu bij de brokken kan.

Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie, en bestel The Green Feeder nu voor uw hond!

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten